SmartStudies är en utav Sveriges främsta läxhjälpsorganisationer. Det som framförallt driver oss är glädjen och viljan inifrån organisationen att alltid vilja hjälpa fler elever till framsteg.

 

Det finns idag en övertygelse i Sverige om att matematik är någonting som inte alla klarar av. Man får tidigt höra ord som ”mattehjärna”, men av någon anledning hör man sällan liknande ord gällande andra ämnen. Det är tydligt att vissa kan ha en viss fallenhet för specifika ämnen, men annars är ens talang försumbar. Allt handlar bara om hur mycket tid man är redo att lägga ner på någonting. Vad alla som är framgångsrika inom ett visst område har gemensamt, är det att alla har lagt ner oerhört mycket tid på det man gör.

 

Brinner du för att hjälpa unga människor och tror själv att ens största motståndare är just ens egna begränsningar, så är du antagligen rätt person för SmartStudies. Vi erbjuder dig ett extrajobb att arbeta med utöver studierna, som är en bra merit, samtidigt som man får chansen att förbättra en ung persons framtidsmöjligheter.

 

SmartStudies coachar alla våra lärare kontinuerligt i undervisningen, erbjuder dem material och ser till så att undervisningen hela tiden går framåt. Arbetet är fokuserat på motivation och studieteknik, där man hela tiden arbetar med stora mål och delmål, så att eleven själv ska kunna känna sina framsteg.

 

Skicka din jobbansökan till cv@smartstudies.se. Uppger du ”MatNat vid LiU” i din ansökan, så ser vi till så att du blir prioriterad i ansökningskön.

 

Vi är övertygade om att alla människor sätter sina egna begränsningar och att vi genom att hjälpa varandra kan få oss att nå mål vi inte tidigare trodde var möjliga.

 

Besök SmartStudies hemsida för att veta mer om läxhjälp och privatundervisning

Vi ser fram emot din ansökan!