Image Map

Valberedningen söker!

Hej Sektionen!

Nytt år och ny termin innebär att valberedningen söker kandidater till ett flertal poster! De poster som söks är sektionsordförande och sektionskassör för verksamhetsåret 2017/2018 samt chef och kassör för 4-verkeriet 2017/2018. Känner du att detta är något du vill göra eller vet du någon annan som passar? Fyll då i formuläret på följande länk. Sista dagen för ansökan är 25/1. Har du några frågor om valprocessen hör av dig till valberedning@matnat.se.

Sektionsordförande
Som ordförande för MatNat är du ansvarig för att alla sektionens kugghjul rullar, samt är sektionens yttersta ansikte utåt. Du leder styrelsens arbete, är en länk mellan sektionen och andra sektioner/föreningar och är ofta en rådgivande till sektionens andra utskott i olika frågor.

Sektionskassör
Sektionskassören har koll på hela sektionens ekonomi. Det är sektionskassören som tillsammans med Gudfadderi- och 4-verkerikassörenera som lägger budgeten för hela sektionen. Sektionskassören har det sista ordet i alla sektionens ekonomiska frågor.

4-verkerichef
Chefen är ordförande och leder festeriets arbete. Som chef är det är du som ska se till att allt som ska göras, blir gjort. För att kunna detta behöver du ha en bra översikt på allas poster. Du har även mycket kontakt med andra festerier, sitter med på mycket möten och mailar en hel del!

4-verkerikassör
Har koll på 4-verkeriets ekonomi. Det är kassören som lägger budgeten till 4-verkeriets arrangemang, som till exempel Schlaget. Det är också kassören som har det sista ordet när det gäller ekonomi.

Hälsningar
Valberedningen

Kommande event

2018-02-27
Lunchdiskussion
Starts: 12:15
Ends: 2018-02-27 - 13:15
Location: S35
Description: Vill du ha svar på livets alla frågor eller simpelt bara ha någonstans att äta matlådan? Kom då till S35 den 27 februari kl 12:15!

Vem vann OS-guld i skidskytte? Vad skulle ha skett om Mordor låg bredvid fylke? Hur kan proteinveckning påverka utvecklingen av cancer? Vilket är bäst: PvP eller PvE?

Svar på detta och mycket mer kan ni vänta er på Lunchdiskussionen med AktiV!

Datum: 27 februari
Tid: 12:15-13:00
Plats: S35
Tag med: Matlåda och ett glatt humör :)

Generella teman som kommer diskuteras:
Sport (ex OS)
Film
Vetenskap
E-sport/gaming