Sök Gudfadderiet 18

Hej hej!!

Är din högsta önskan att marschera runt som en gud iförd solglasögon på campus? Är okontrollerad kroppsbehåring någonting du alltid suktat efter? Vill du uppnå den ultimata hybrisen av att vara kungen på Campus? Eller vill du bara ha ett utmanande, utvecklande och framförallt orimligt roligt år?

Om svaret är ja ska du söka Gudfadderiet 2018 nu med detsamma!
Är svaret nej ska du ge dig själv en saftig örfil och sedan söka i alla fall!

Länk till ansökan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI9icf3I8u0Lzz8Njn4F9txBIX1oLsDI8hk-y1Sp_tnjr7nA/viewform?usp=sf_link

Har du några frågor om vad som helst så är det bara att kontakta Emil Carlsson (Generaaalen) eller Jonatan Nygren (KassÖrn) antingen här på Facebook eller på mail:

skitunge@gudfadderiet.se (Emil) kassbebis@gudfadderiet.se (Jonatan)

Det kommer bli kul. JÄTTEKUUUUUUUUL!
Glöm inte att deadline för ansökan är den 26 november!

Nedan kan du läsa om de olika posterna som finns. Observera att dessa är preliminära och kan komma att ändras beroende på gruppsammansättning.

Vice-general: 
Vice-generalen är generalens högra hand och kan ta över generalens arbete när generalen ej är tillgänglig. Detta innebär t.ex. Att gå på generalsmöten och att agera ordförande vid möten. Vice-generalen har också personalansvar vilket innebär att finnas för fadderiet och fixa jobbscheman m.m.

Spons: 
Spons sköter all företagskontakt och är den som fixar sponsorer i form av företag eller föreningar under mottagningen. Denna sponsring kan både vara pengar och Saker som godis. Spons sköter även planering av campusvandringar och stadsvandring som sker under mottagningen.

Tryck och webb: 
Fixar design på nollehandboken. Ser även till att biljetter, idolmärken, Nolle-P-märken och övrigt material designas och trycks. Ser till att hemsidan är programmerad och uppdaterad både funktionellt och estetiskt.

Sittning och Gückel: 
Har ansvar för att fixa sittningshäften och bordsplaceringar m.m. till sittningar Bokar in gückel till egna och andra sittningar. Ansvarig för Gückel och att det blir skrivet, tränat på och snyggt!

Fadderansvarig: 
Sköter all rekrytering, pr och kontakt med faddrar. Fixar arbetsscheman och bestämmer vilka fadderroller som finns. Primär kontaktperson under nolle-p till faddrarna.

Dryck och transport:
Ser till att dryck, alkoholhaltig och alkoholfri, finns tillgänglig för Gudfadderiets samtliga evenemang. Ser även till att sköta all transport av diverse saker och att Gudfadderiet har en bil tillgänglig när detta behövs. På denna post är det obligatoriskt med körkort.

Vice-spons och info:
Sponsansvarigs högra hand och hjälper till med företagskontakt och insamling av spons. Har även hand om all informationsspridning genom olika medier såsom facebook och instagram. Är även ansvarig för att samtliga texter i nollehandboken och på webbsidan skrivs.

Nolleansvarig:
Nollans kontakt med Fadderiet. Hittar på lekar, uppdrag och tävlingar och ser till att allt runtomkring detta fixas. Det är även nolleansvarig som skriver och skickar ut nolleenkäten och delar upp Nollan i Nolle-grupper.

Kreatör:
Ansvarig för att det temarelaterade arbetet fixas. Detta innebär att stass sys och material till detta budgeteras och handlas in och att stassmöten schemaläggs. Ytterligare så är kreatören även ansvarig för att megaympningsdans och appearance till scenshow fixas och deltaga i nolle-dans gruppen.

Intendent:
Ser till att allt som ska bokas är bokat. Intendenten är ansvarig för att lokaler bokas, att platstillstånd skickas in m.m. Intendenten ansvarar även för samtliga förråd som används under nolle-p och är den man vänder sig till när saker behövs från förråden. På denna post är körkort obligatoriskt.

Matansvarig:
Ser till att det finns god mat till Gudfadderiets samtliga evenemang. Matansvarig ser även till att budgetera och bestämma typ av mat inför varje evenemang. På denna post är det obligatoriskt med körkort.

Så sööök!
Allsmäktiga hälsningar
General och kassör i Gudfadderiet 2018

Simple Calendar

2018 augusti

mån tis ons tor fre lör sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31