Image Map

Välkomna tillbaka! 

En ny termin har startat och vi på sektionen vill hälsa er varmt välkomna tillbaka och önska er lycka framöver. Vi vill påminna er alla om att sektionen har ett arbetsmiljöombud som jobba för att din studiemiljö (psykiska och fysiska) ska vara så bra som möjligt under hela din studietid. Denne ser till att alla studenter har en säker och trygg vistelse vid universitetet. 

 

Om du exempelvis har synpunkter på hur schemat läggs, tycker att din stressnivå är för hög, om du tycker att farliga kemikalier hanteras varsamt på labb eller om du har upplevt kränkningar från personal eller medstudenter, kan du alltid kontakta sektionens arbetsmiljöombud. Alla ärenden tas på allvar och arbetsmiljöombudet har tystnadsplikt. Du får även gärna lämna synpunkter på datorsalar, mikrorum och andra allmänna utrymmen om du tycker något bör förändras där.

 

Om du inte känner att du kan kontakta sektionens arbetsmiljöombud av någon anledning kan du kontakta Amanda Norberg, en av de heltidsanställda studiesocialt ansvariga på Lintek, som bland annat arbetar med studenters studiemiljö och rättigheter. Även här tas alla ärenden på yttersta allvar och hon har tystnadsplikt.

 

Så om du på något sätt inte känner att du trivs i din studiemiljö, exempelvis på grund av kränkning av någon form, att det är kallt på din studieplats, att de finns för få studieplatser eller liknande, tveka inte med att kontakta någon av dessa!

 
Arbetsmiljöombud på MatNat-sektionen, Robert Carlström 
 
Studiesocialt ansvarig på Lintek, Amanda Norberg 

Kommande event

2018-02-27
Lunchdiskussion
Starts: 12:15
Ends: 2018-02-27 - 13:15
Location: S35
Description: Vill du ha svar på livets alla frågor eller simpelt bara ha någonstans att äta matlådan? Kom då till S35 den 27 februari kl 12:15!

Vem vann OS-guld i skidskytte? Vad skulle ha skett om Mordor låg bredvid fylke? Hur kan proteinveckning påverka utvecklingen av cancer? Vilket är bäst: PvP eller PvE?

Svar på detta och mycket mer kan ni vänta er på Lunchdiskussionen med AktiV!

Datum: 27 februari
Tid: 12:15-13:00
Plats: S35
Tag med: Matlåda och ett glatt humör :)

Generella teman som kommer diskuteras:
Sport (ex OS)
Film
Vetenskap
E-sport/gaming