Image Map

Näringslivsutskottet

Näringslivsutskottets uppgift och syfte är att upprätthålla och knyta kontakter med arbetslivet och sektionens alumner (alumn = person som tagit examen, dessa kan tillföra många näringslivskontakter). Utskottet ansvarar för att organisera och utveckla kontakter mellan MatNat och näringslivet, samt för att hitta sponsorer till sektionen. Det åligger även utskottet att vårda kontakten med sektionens alumner och anordna event för att stärka bandet mellan sektionens medlemmar och dess alumner.

Näringslivsutskottet skall under verksamhetsåret verka för

  • Att arbetet mot att kunna ge bort sektionsväskor till nya sektionsmedlemmar i framtiden genom att hitta fler sponsorer som kan annonseras på väskorna fortsätter.
  • Kolla på eventuellt samarbete med andra sektion när det gäller sponsring och event där företag kommer för att marknadsföra sig.
  • Att upprätthålla ett tydligt register på alla alumner och hålla koll på vart de tar vägen.
  • Att anordna två tillfällen där studenter får möjlighet att träffa alumner.
  • Att det finns information om alumner på hemsidan.

Vill du komma i kontakt med näringslivsutskottet? Maila naru@matnat.se!

Näringslivsutskottet för verksamhetsåret 2017/2018:

IMG_9759Ordförande
Inger-Marie Wohlfarth
naru@matnat.se

 

 

 

 

 

 

 

_DSC2600Eventansvarig
Fanny Edenborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Företagsansvarig
Anna Lotsander

 

 

 

 

Alumniansvarig
Vakant
alumni@matnat.se

Är du intresserad att söka posten som alumniansvarig? Tveka inte, kontakta Näringslivsutskottets ordförande på naru@matnat.se med en gång och förgyll din studietid!

 

Funktionärer
Vi söker för tillfället även funktionärer till utskottet, vilket är en post utan något direkt ansvar (man är med och hjälper till där det behövs). Med den här posten får man möjlighet att ser och vara med på alla utskottets delar. Det är post där du är med och anordnar event, har kontakt med olika företag och alumner, samt är med och bollar idéer inför framtiden.

Tror detta skulle vara något för dig?  Tveka inte, kontakta Näringslivsutskottets ordförande på naru@matnat.se med en gång och förgyll din studietid!

 

 

Kommande event

2018-02-27
Lunchdiskussion
Starts: 12:15
Ends: 2018-02-27 - 13:15
Location: S35
Description: Vill du ha svar på livets alla frågor eller simpelt bara ha någonstans att äta matlådan? Kom då till S35 den 27 februari kl 12:15!

Vem vann OS-guld i skidskytte? Vad skulle ha skett om Mordor låg bredvid fylke? Hur kan proteinveckning påverka utvecklingen av cancer? Vilket är bäst: PvP eller PvE?

Svar på detta och mycket mer kan ni vänta er på Lunchdiskussionen med AktiV!

Datum: 27 februari
Tid: 12:15-13:00
Plats: S35
Tag med: Matlåda och ett glatt humör :)

Generella teman som kommer diskuteras:
Sport (ex OS)
Film
Vetenskap
E-sport/gaming