2018-01-22 in Nyheter

Sök MatNat25!

Post placeholder image

Sök MatNat25!
 
ANNO MCMXCIII
Året är 1993. I samma veva som Bill Clinton svärs in som USA:s president, Postverkets monopol på brevbefordran upphör och Sydafrika officiellt avskaffat apartheid, sprids ett rykte om bildandet av en ny sektion här på Campus Valla. Sektionerna MaFyan, Kisel och Biefeul går samman och skapar tillsammans en helt ny STOR sektion (ja, vid bildandet var MatNat faktiskt störst på LiTH) på den tekniska fakulteten. Den Matematisk- Naturvetenskapliga sektionen gör sin entré på den vinröda mattan. Sektionen må vara liten, men MatNat har en stor plats i många studenters och alumners hjärtan. I snart tjugofem års tid har sektionen nu varit ett hem för universitets alla naturvetenskapliga matematiker, fysiker,
 kemister och biologer.

År 2018 är här, och förutom självklara höjdpunkter som vinter-OS och fotbolls-VM bjuder året även på sektionens 25-årsjubileum. För att göra detta till ett oförglömligt år behövs nu en grupp härliga människor som vill vara med och göra MatNat25!

Nedan följer en lista på poster som går att söka:

Ekonomiansvarig
Älskar du pengar, budgetar och Excel? Känner du dig redo att ta ner övriga gruppen på jorden? Är du en strukturerad person som tycker om ansvar? Då är posten som ekonomiansvarig perfekt för dig!

Matansvarig
Har du en förkärlek till att laga stora mängder god mat till många hungriga personer? Kan du hacka lök utan att få med allt för mycket finger? If yes, matansvarig is the post to söka!

Bryggmästare
Har du en passion för goda drycker, och är en mästare på att brygga fulvin? Då är posten som bryggmästare helt rätt för dig!

Tryck & info
Är du en fena på estetik och photoshop? Tycker du också att omslagsbilden ser förjävlig ut? Då är tryck & info posten som du ska satsa på!

Sittning & event
Brinner du för att jubileumssittningen skall få Nobelfesten att blekna i jämförelse? Är du duktig på struktur och samarbeten?

Intendent
Tycker du om när rätt saker finns på rätt plats, och känner dig bekväm med att tillbringa en del tid i olika förråd? Är fadderist Sam din stora idol? Satsa då på att söka intendent!

Näringslivsansvarig
Gillar du att prata med folk, är utåtriktad och har lätt för att sälja in saker? Sök näringslivsansvarig!

Oavsett om du är en nyantagen ettan eller en gammal patet är du välkommen att söka! Att vara med i MatNat25 är perfekt om du vill göra något roligt, samtidigt som du inte vill lägga allt för mycket tid. Har du frågor om något så får du jättegärna kontakta mig!

Ansöker gör du genom detta formulär!

Har du några frågor? Kontakta mig, MatNat25:s projektledare, Johan Åke Nilsson på något av nedanstående kontaktuppgifter. 

 
Hoppas du tar chansen att söka!
Mvh,

Johan Åke Nilsson
Projektledare MatNat25
kejsare@matnat.se
070-9444132By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree