2018-10-19 in Nyheter

Förändra unga människors liv som studiecoach och med motiverande läxhjälp

Post placeholder image

Allakando söker nu fler duktiga studenter för meriterande extrajobb.

 

 

 

 

 

 

  1.    Flexibelt när det passar dig och familjen.
  2.    Vanligtvis undervisar man i relevanta ämnen till ens egna utbildning
  3.    Meriterande för framtiden
  4.    Välj själv hur mycket du vill jobba i veckan

Klicka dig in på Allakando och läs mer.

 

Professionell läxhjälp innebär så mycket mer än att se till att en yngre person läser sina läxor. Det här är privatundervisning som kan göra den stora skillnaden i en annan människas liv. Kanske har du själv upplevt glädjen av att klara ett ämne som först var svårt. Då vet du att den erfarenheten får dig att inse att du kan så mycket mer än vad du först tror.

Att jobba som privatlärare vid sidan om studier och jobb är smidigt och roligt. Det leder till en känsla av mening i livet då din insats faktiskt får så stor betydelse. Dessutom så kommer kunskaperna du får i metodik och pedagogik vara ovärderliga för kommande jobb och livssituationer.

Lär ut det ämne som du kan

Det är viktigt att du lär ut ett ämne som du verkligen kan. Då känner du dig bekväm i rollen som privatlärare eftersom du vet vad du pratar om. Men det finns mer som ska till för att du ska kunna ge läxhjälp som fungerar. Du måste till exempel lära dig pedagogik. Det gäller ju att du förklarar ämnet så att den som får privatundervisningen förstår.

Se en annan person växa

Att hjälpa en annan person med privatundervisning är att se den andra personen växa. Du kommer att vara med om en resa som inte så sällan går från stress och negativitet till glädje och hopp. Var beredd på att det här är känslor som smittar av sig. Du får en kick i ditt liv av att hjälpa en annan person komma loss med sina studier.

Som privatlärare med Allakando så är du mer än en person som verkligen kan ett ämne. Du blir en mentor och coach. Jobbet handlar minst lika mycket om att ge motivation och inspiration som att ge faktiska kunskaper.

Lär dig pedagogik

En mycket spännande del av att jobba som privatlärare med Allakando är den utbildning som kommer med jobbet. Det är ju en sak att förstå ett ämne och en helt annan att veta hur man lär ut det. Med spännande och lätt tillgängliga kurser online så kommer du snabbt att få mer kunskaper om pedagogik och det är mycket utvecklande. Många ser snart hur denna kunskap får betydelse för egna studier och för kommande jobb. Att kunna förklara på ett pedagogiskt vis är viktigt, inte bara för läxhjälp.

Fina meriter för framtiden

Då du har privatundervisning på ditt CV så ser det bra ut. Det här är ett jobb som ger mycket i form av meriter. Trots att du bara lägger några timmar per månad på läxhjälp så kan detta mycket väl bli det som i framtiden gör dig till en attraktiv kandidat för utbildning och jobb. Att du tar dig tid till att hjälpa andra visar din inställning och så framgår det förstås att du kan ämnet vilket är en merit i sig.
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree