2019-02-11 in Nyheter

Styrelsens förslag till företag på LARM

Post placeholder image

Hej, MatNat!

LARM ger möjlighet till upp till 9000 blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, grafiska designers, naturvetare, matematiker och forskare på Tekniska Högskolan vid Linköpings universitet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag samt kommun- och branschorganisationer. LARM strävar efter en bredd av utställare för att kunna visa upp en så stor bild av arbetsmarknaden som möjligt.

Är du osäker på vilka företag det är som söker just dig, oavsett om du är en växtälskande biolog eller algoritmkunnig matematiker? Frukta ej! Er styrelse har kollat igenom de företag som besöker LARM 2019 och vi har skapat listor för varje program i vår mysiga sektion. Ta dig en titt i lugn och ro idag så är du redo för morgondagen. Här kommer också en länk till mässkartan: https://larm.lintek.liu.se/student/massdagen/masskarta/
här kan du se vart företagen står under LARM.

Ha det kul och tveka inte att prata med alla företag du tycker är intressanta. De är ibland i mer behov av oss än vad de tror!

Biolog LARM

Kemist LARM

Matematiker LARM

Fysiker LARM

MatNatiga hälsningar,
Styrelsen 18/19
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree