2020-09-30 in Nyheter

Just nu söker många familjer en trygg barnvakt

Allt fler familjer ser barnpassning som ett perfekt inslag i vardagen menar myNanny som hjälper familjer att få ihop livspusslet med hjälp av barnpassning. Det handlar ofta om att föräldrar vill ha lite extra stöd för att kunna hinna göra allting färdigt på jobb eller få chansen att komma iväg någon gång då och då. Just nu söker myNanny fler barnvakter som kan hjälpa familjer runt om i hela Sverige med barnpassning.

Du får en gedigen utbildning som nanny

Innan man börjar som barnvakt på myNanny genomgår man en heltäckande utbildning där man bland annat genomgår en HLR-utbildning samt en olycksfallsutbildning. Som nanny får man även en användbar utbildning i att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med barn. Något annat som även ingår i utbildningen är hur man skapar en positiv och trygg miljö för barnen. Det finns även ett segment i utbildningen om hur man som barnflicka för en bra kommunikation till föräldrarna.

Flexibelt: Barnpassning när det passar dig

En vanlig missuppfattning är att nanny innebär barnpassning under dagtid. Även om detta är ett vanligt förekommande upplägg så väljer de flesta familjerna att få hjälp av sin nanny under hämtning och lämning, alternativt att man använder hjälpen för att komma iväg på helgen under några timmar. myNanny skräddarsyr upplägget efter familjens behov för att skapa en optimal lösning för varje specifikt behov. myNanny hjälper trots allt över 5000 familjer årligen och är erfarna av att jobba med diverse upplägg.

Uppdrag som nanny nära dig

myNanny är verksamma i hela Sverige och hjälper familjer från Skåne hela vägen upp till Lappland. Det finns familjer över hela Sverige som behöver lite extra hjälp för att få ihop livspusslet och myNanny ser det som sin uppgift att finnas där för dem. För att kunna uppnå detta mål behöver de givetvis hjälp från duktiga nannys. Att inte behöva pendla till jobb är ofta avgörande för trivseln och därför försöker myNanny alltid matcha familjer och barnvakter som bor väldigt nära varandra.

Aktiv barnpassning för de minsta

myNanny är inte ensamma om att erbjuda barnvaktstjänster. Det finns en stor marknad men många aktörer som har en rad olika profiler och inriktningar. Förutom myNanny är NannyPoppins ett bra alternativ, deras huvudfokus är framförallt på yngre barn. Vill du bli barnvakt för NannyPoppins kan du trycka här. Både myNanny och NannyPoppins lägger stort fokus på att ha hög kvalite under matchningssteget. Att familjen har ett stort förtroende för barnvakten är nämligen a och o när det kommer till barnpassning.

Om myNanny — trygga barnvakter i hela Sverige

För att kunna förse familjer runt om i Sverige med en nanny som passar alla deras behov och önskemål krävs mycket noggrannhet och erfarenhet. För myNanny är kvaliteten viktig och med 13 års erfarenhet har de lärt sig hur man försäkrar att rätt nanny matchas ihop med rätt familj. Den stad i Sverige där barnvakt är mest populärt är i Stockholm.
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree